Enkele poorten zijn leverbaar in de types 090 – 100 – 110 – 120. Deze poorten zijn geschikt voor een dagmaat van respectievelijk  900 – 1000 – 1100 en 1200 mm. Tevens is er een modulair poortframe leverbaar wat in elke breedte gemaakt kan worden tot een maximale breedte van 1500 mm. Bredere poorten zijn wel mogelijk, maar worden dan op klant specificatie gemaakt. Alle poortframes zijn standaard volbad verzinkt. Indien gewenst kunnen ze in elke gewenste RAL kleur poedercoated geleverd worden.

Een dubbele poort kan zijn opgebouwd uit twee poortvleugels uit de standaard serie 090, 100, 110 en 120. Of een combinatie met de modulaire uitvoering. Vaak is de bedoeling van een dubbele poort om deze sporadisch te gebruiken om op sommige momenten met een aanhanger of zwaarder tuingereedschap achterom te kunnen. Kies in zulke gevallen voor een zo breed mogelijke “vaste vleugel” en probeer de looppoort smaller te houden.
Wij kunnen u hierin goed adviseren.

Het kozijn is opgebouwd uit een stalen koker van 60×60 mm en bestaat uit 3 delen. De scharnierkoker, de sluitkoker en de dwarskoker. De verticale stijlen hebben een lengte van 2700 mm en worden indien mogelijk gedeeltelijk in de grond geplaatst.
Standaard heeft het kozijn een doorloophoogte van 2050 mm. Het kozijn is universeel te gebruiken onafhankelijk van de draairichting van de poort. Het kozijn is aan weerszijde uit te breiden met een pasvak, wat na plaatsing dezelfde uitstraling heeft als de poort. Het kozijn is standaard volbad verzinkt. Indien gewenst kan het in elke gewenste RAL kleur poedercoated geleverd worden.